Melkstraat 2/B, 6626AB, Alphen gld
+31620366305
info@netteam.nl

Foliekappen

Folie kappen

• Maatwerk oplossingen
• Innovatieve componenten
• Efficiënt en flexibel
• Kosteneffectief
• Jarenlange ervaring
• Optimale bescherming
• Montage vriendelijk

Systeem ‘Pilatus’

Dit nieuwe en wereldwijd unieke systeem werkt in tegenstelling tot alle andere systemen zonder kabels en bevestigingen onder het folie. Dit zorgt voor een veilige en complete berijdbaarheid met tractoren en hoogwerkers. Eén of twee delen folie, ongeacht het hagelnet, bieden een effectieve bescherming tegen hagel, vogels en regen. De winterberging is bij dit systeem ook ruimtebesparend boven de rijen.

Systeem ‘Eco’

Het Frustar ECO-systeem is door het flexibele ontwerp vooral geschikt voor vruchten die ‘hoog willen groeien’, zoals kersen of abrikozen. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd in bestaande hagelnet constructies. Optioneel is er met de totale gesloten boomgaard van anti-hagelnet een bescherming tegen vogels. Een combinatie met een anti-insectennet is mogelijk zonder enige inspanning om het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot een minimum te beperken. De winterberging wordt ruimtebesparend boven de rijen gedragen, wat een snelle opening en sluiting van het folie mogelijk maakt.

Systeem ‘Standaard’

Het systeem ‘Standard’ is speciaal voor gevoelige vruchten, het voorkomt effectief dat er regenwater door het gesloten dak op de vruchten komt. Perfect voor gewassen zoals tafeldruiven of verschillende soorten zacht fruit. De bevestiging van het folie aan het systeem wordt gedaan met een speciaal elastiek, waardoor het folie veilig kan bewegen. De winterberging is in het midden tussen de rijen, dit garandeert minder werk tijdens het openen en sluiten van het systeem.

Systeem ‘START-UP’

Het systeem FRUSTAR START-UP wordt met 2 folie stroken op de nok geïnstalleerd. Aan de rand worden haken aan het folie gemonteerd deze worden zig-zag met elkaar verbonden. Voor dit systeem worden speciaal ontwikkelde clips en haken gebruikt. Het grootste voordeel van het FRUSTAR START-UP-systeem is dat het openen en sluiten van de kunststof snel en eenvoudig te doen is. De installatie is eenvoudig en kan door uw eigen personeel worden uitgevoerd. Ook is er de mogelijkheid om het FRUSTAR START-UP-systeem te combineren met insecten- of hagelbeschermingsnetten. De winteropslag vindt plaats op de nok. Dit type winterberging wordt beschouwd als bijzonder vriendelijk en ruimtebesparend.

Keep in touch – ‘Antiaqua’

Het Keep in touch-‘Antiacqua’-systeem combineert vele voordelen die in een moderne aanplant gewenst zijn. Het wordt niet alleen gekenmerkt door het eenvoudige en slanke ontwerp, maar ook door het eenvoudige gebruik dat het mogelijk maakt om het werk op grote oppervlakten te beheren met minder personeel. Het is in de meeste gevallen mogelijk om dit systeem eenvoudig te installeren in bestaande boomgaarden. Het grootste voordeel van dit systeem is dat hagel- en regenbescherming in één product wordt gegeven. Dit systeem biedt ook bescherming tegen vogels en insecten. Een speciaal microklimaat dat zich onder het net opbouwt, helpt de vruchten optimaal te rijpen. Door het effect van microklimaatvorming kan dit systeem ook bescherming bieden tegen late vorst en kunnen vooral gevoelige vruchten van zonnebrand worden beschermd.